.

LED panely

Sháníte moderní a příjemné osvětlení do bytu nebo kanceláře? Vyzkoušejte úsporné a stylové LED panely, které dodají každému prostoru nádech luxusu a elegance

LED panely slouží jako moderní a designová náhrada klasických zdrojů světla. Poskytují příjemné a rovnoměrné světlo. Navíc mají zhruba třetinovou spotřebu ve srovnání s klasickým zářivkovým osvětlením a dosahují životnosti až 50 000 hodin, takže při běžném svícení v domácnosti či kanceláři vydrží i několik desítek let. Pokud se chcete na cokoliv zeptat, neváhejte nás kontaktovat telefonicky či email, rádi Vám zodpovíme všechny vaše dotazy.

LED PANEL - MODERNÍ A NENÁPADNÝ

LED panely jsou velice tenké a dají se montovat nejen do snížených stropních podhledů, ale i jako nástěnné nebo závěsné svítidlo. Zvolit si můžete hned ze 4 různých typů panelů podle způsobu montáže - podhledový panel, který se jednoduše usadí do mřížky, závěsný panel, který se přichytí ke stropu pomocí lanek, přisazený panel, který se instaluje s použitím přiložených magnetů a nebo vestavný panel, který se zaaretuje pomocí pružinek. Ty jsou součástí jeho těla. Postup instalace je ve všech případech velice jednoduchý, zvládne jí tedy i průměrně zručný domácí kutil.

DALŠÍ PŘEDNOSTI LED PANELU

Oproti klasickým zářivkovým svítidlům mají panely ještě další výhody. Světlo panelu je stálé a nekmitá. Při rozsvícení panel funguje okamžitě na 100% světelného výkonu. LED panely jsou tiché, úsporné a ekologicky vyrobené - nepoužívají se při ní žádné nebezpečné ani toxické chemikálie. Důvodů proč se rozhodnout pro LED panely je zkrátka více a rozhodně to není jen 70% úspora nákladů na energie. Naše panely bezpochyby vyrazí dech, jelikož patří k opravdové špici mezi osvětlením na trhu.

Moderně koncipovaný a vysoce úsporný LED panel s hliníkovým rámem, který se díky minimalistickému designu hodí do komerčních prostor, ale i do vaší domácnosti. Model vestavný do sádrokartonového podhledu. Využívá účinnou technologii SMD LED.

 LED panely různých velikostí výkonů a možnosti montáže: